Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εκλογές στην ΠΟΞ, τι αποφασίστηκε στο τελευταίο Δ.Σ.

Εκλογές στην ΠΟΞ, τι αποφασίστηκε στο τελευταίο Δ.Σ.

Προς εκλογές στη βάση, βαδίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, μετά την εκλογή του προέδρου της Γιάννη Ρέτσου, στην προεδρία του ΣΕΤΕ.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΞ την προηγούμενη εβδομάδα, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ανάδειξης νέας ηγεσίας, στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των ξενοδόχων και αποφασίστηκε οι οριστικές αποφάσεις να ληφθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, που θα συγκληθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το πλέον πιθανό σενάριο, είναι η προσφυγή σε εκλογές στην βάση, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η εισήγηση του νυν προέδρου Γιάννη Ρέτσου, το περιεχόμενο της οποίας δεν είναι γνωστό.

Παράλληλα, μέχρι την διενέργεια των εκλογών, χρέη προέδρου θα εκτελεί, βάσει των όσων ορίζει το καταστατικό, ο πρώτος αντιπρόεδρος, καθώς ο Γιάννης Ρέτσος εκτιμά ότι δεν είναι «συμβατή» η παράλληλη προεδρία σε ΣΕΤΕ και ΠΟΞ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων από το 1949 αποτελεί το συνδικαλιστικό βραχίονα της Ελληνικής ξενοδοχίας, ενώ στο υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο έχουν εκλεγεί οι Γιάννης Ρέτσος, Αντώνης Καμπουράκης, Μανώλης Γιαννούλης, Κων/νος Λεβέντης, Γρηγόρης Τάσιος, Άγγελος Καλίας, Αλέξανδρος Βασιλικός, Μηνάς Χατζημιχαήλ, Σπύρος Γαλιατσάτος, Τέλης Θωμόπουλος,  Μανώλης Τσακαλάκης και Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.