Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εργαζόμενοι και επισκέπτες του Mythos Palace Resort & Spa καθάρισαν την παραλία

Εργαζόμενοι και επισκέπτες του Mythos Palace Resort & Spa καθάρισαν την παραλία

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής καμπάνιας  CLEAN UP THE MED, το προσωπικό του ξενοδοχείου MYTHOS PALACE RESORT & SPA μαζί με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών, καθάρισαν τη παραλία με πολύ κέφι και μεράκι.

Η διαδικασία έλαβε χώρα σε μεγάλη ακτίνα στη παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο στο Καβρό  Γεωργιούπολης στα Χανιά.

Στην  εκδήλωση  η διάθεση όλων των συμμετεχόντων έφτασε στο απόγειο  με παιγνίδια, χορό και ένα δροσιστικό μπουφέ στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία!

Η εταιρία αντιλαμβανόμενη  την  κοινωνική  ευθύνη αλλά και την σπουδαιότητα της προστασίας του εξαιρετικού περιβάλλοντος μας, προχωρεί στη διαδικασία πιστοποίησης των ξενοδοχείων της με το σήμα ποιότητας GREEN KEY.

Ύστερα από πολυετείς  κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, υπόσχεται να συνεχίσει και στο μέλλον να πραγματοποιεί τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.