Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

«Μπούμερανγκ» για ζευγάρι Βρετανών η μήνυσή τους κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη: Κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους

«Μπούμερανγκ» για ζευγάρι Βρετανών η μήνυσή τους κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη: Κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους

Ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορούνται πως προέβησαν σε ψευδείς ισχυρισμούς στο πλαίσιό μήνυσής τους εναντίον ξενοδοχείου στην Κρήτη κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, αφού το ξενοδοχείο προέβη με τη σειρά του σε αντι-μήνυση εναντίον τους, ζητώντας αποζημίωση ύψους 170.000 λιρών για δυσφήμηση.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, οι Σον και Καρολάιν Μπονταρένκο φέρονται να προέβησαν σε ψευδείς ισχυρισμούς σε βάρος του πεντάστερου Caldera Palace Hotel στην Κρήτη, ζητώντας αποζημίωση 10.000 λιρών επειδή, όπως υποστήριξαν, το φαγητό και τα ποτά του ξενοδοχείου τους έκαναν να αρρωστήσουν. Όπως σημειώνει η Daily Mail, τουριστικά γραφεία στη Βρετανία και την Ευρώπη έχουν ανακοινώσει πως οι ισχυρισμοί τέτοιου τύπου από Βρετανούς τουρίστες έχουν αυξηθεί κατά 700% μέσα στους τελευταίους 18 μήνες.

Σύμφωνα με τα σχετικά δικαστικά έγγραφα, το ξενοδοχείο στην Κρήτη αναφέρει πως οι Βρετανοί απόλαυσαν τις διακοπές τους, και «κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ» το διάστημα που υποτίθεται ότι ήταν άρρωστοι.

Η Atlantica Hotel Management Ltd υποστηρίζει πως το ζευγάρι από το Ντάρλινγκτον του Ντούρχαμ- που είχε κλείσει τις διακοπές του με την Thomson- δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα υγείας κατά τη διαμονή του, διάρκειας μίας εβδομάδας, τον Οκτώβριο του 2013, ενώ τονίζεται πως οι αποζημιώσεις ζητήθηκαν μετά από τρία χρόνια. Επίσης, γίνεται λόγος για μια σειρά από posts στο Facebook όπου οι Μπονταρένκο πέρασαν καλά κατά τη διαμονή τους. Θεωρείται πως ήταν η πρώτη φορά που τουρίστες καταλήγουν στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για ψευδείς ισχυρισμούς περί προβλημάτων υγείας στις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζεύγος προσπαθεί πλέον να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του, με τον 47χρονο Μπονταρένκο να λέει πως ο ίδιος και η 42χρονη σύζυγός του αρρώστησαν, αλλά μόνο για μία ημέρα. «Δεν θα προβαίναμε στους ισχυρισμούς αυτούς αν η νομική (claims management) εταιρεία δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί μας. Ζητήσαμε από τον δικηγόρο μας να αποσύρει την καταγγελία τον Φεβρουάριο, επειδή προβληματιζόμασταν για αυτήν, αλλά είπαν πως θα έπρεπε να πληρώσουμε τα νομικά κόστη».

Η κ. Μπονταρένκο πρόσθεσε πως «τρομοκρατήθηκα όταν είδα τα δικαστικά έγγραφα, όπου αναφέρονταν όλα αυτά τα αρνητικά που υποτίθεται πως είπαμε για το ξενοδοχείο. Ποτέ δεν τα είπαμε αυτά. Κάλεσα τον δικηγόρο και μου είπε να μην ανησυχώ για αυτό. Έχουμε τρομάξει για το μέλλον μας και φοβόμαστε πως θα χάσουμε το σπίτι μας».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.