Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Πατουλίδου vs Μπουτάρη :Ο Δήμαρχος αγωνία για την προσωπική του προβολή

Πατουλίδου vs Μπουτάρη :Ο Δήμαρχος αγωνία για την προσωπική του προβολή

Ο οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νόμου Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί καθαρά με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.

Βολές κατά του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος χαρακτήρισε σήμερα υπόδειγμα αποτυχημένης λειτουργίας τον Οργανισμό Τουρισμού εξαπέλυσε  η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Νωρίτερα, την αποχώρηση του δήμου από τον ΟΤΘ προανήγγειλε ουσιαστικά ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, μιλώντας παράλληλα για έναν νέο φορέα, ιδιωτικού χαρακτήρα, με ιδιωτικούς φορείς και λιγότερο δημόσιο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αφού χαρακτήρισε υπόδειγμα αποτυχημένης λειτουργίας τον Οργανισμό Τουρισμού, μίλησε ωστόσο, με θετικά λόγια για την πρόεδρο του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου. «Χρειάζεται μια αναδιοργάνωση, ένας φορέας όπου δεν θα μετέχουν οι κρατικοί φορείς. Εάν έχουν έναν καραγκιόζη, σαν και εμένα, να φέρνει κόσμο, εντάξει τότε», είπε ο δήμαρχος.

«Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα κ. Μπουτάρης, επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να πληρώνει την χρόνια παθογένεια των προσωπικών πολιτικών επιλογών. Αν εξέλειπε η αγωνία συγκεκριμένων να κατοχυρώσουν την προσωπική τους πολιτική υπογραφή στο κάδρο της πόλης μας, ίσως να πετυχαίναμε ένα υπόδειγμα ομαλής λειτουργίας όλων των δομών και υπηρεσιών προς όφελος των κατοίκων αυτού του τόπου» ήταν η απάντηση της κ. Πατουλίδου.

«Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως τη συμβολή του Οργανισμού Τουρισμού (την οποία φυσικά και παρείχε), για την πραγματοποίηση τουριστικών δράσεων του δήμου. Επιπλέον ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δεν προβάλει πρόσωπο γιατί δεν το έχει ανάγκη. Δε προβαίνει σε δηλώσεις για να απαξιώσει άξια πρόσωπα, αλλά για προβάλει τον προορισμό. Πόσο αυτό μπορεί να ενοχλεί και να φοβίζει;» είπε τέλος η αντιπεριφερειάρχης.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.