Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τουρίστας ζήτησε να αγοράσει το… μισό σαπούνι στη Λίνδο

Τουρίστας ζήτησε να αγοράσει το… μισό σαπούνι στη Λίνδο

Όταν αυτό που… ευημερεί στον τόπο είναι μονάχα οι αριθμοί

Μια απίστευτη κι όμως άκρως αληθινή υπόθεση, με πρωταγωνιστή  μεσήλικα τουρίστα, διαδραματίστηκε χθες το μεσημέρι στην κεντρική περιοχή της Λίνδου (Πλατεία Σταυρή) επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά, αυτό που η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή, η ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος, πάει από το κακό στο χειρότερο.
Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» επιχειρηματίας, της περιοχής, τουρίστας επισκέφθηκε το κατάστημα με τουριστικά είδη που διατηρεί η σύζυγός του (κα  Βασιλική Κατρανά) ρωτώντας τον αν μπορεί να αγοράσει το μισό σαπούνι(!) και όχι ολόκληρο.
Στην αρχή ο καταστηματάρχης νόμιζε βέβαια ότι επρόκειτο περί αστείου, αφού η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος δεν ξεπερνούσε τα 2 – 3 ευρώ, αλλά δυστυχώς, πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι ο τουρίστας σοβαρολογούσε!
«Έχουμε δει διάφορα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό το συγκεκριμένο να μας ζητούν να μοιράσουμε το σαπούνι στη μέση για να μειωθεί αντίστοιχα η τιμή του, πρώτη φορά το βλέπουμε» δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος.
Το περιστατικό δυστυχώς, δεν είναι μεμονωμένο, αλλά ουσιαστικά αντικατοπτρίζει μέρος της εικόνας του τουριστικού προϊόντος που δέχεται τα τελευταία χρόνια η Ρόδος μας.

Πηγή : εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ /rodiaki.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.