Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Λύση για το αεροδρόμιο Ηρακλείου ενόψει των 650.000 αφίξεων του Αυγούστου

Λύση για το αεροδρόμιο Ηρακλείου ενόψει των 650.000 αφίξεων του Αυγούστου

Τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά λεωφορεία και οδηγοί αλλά και το αστικό KTEΛ βρήκαν από κοινού λύση για το πώς θα διαχειριστούν τις χιλιάδες αφίξεις τουριστών στο αεροδρόμιο τον Άυγουστο

Το πώς θα διαχειριστούν τις χιλιάδες αφίξεις τουριστών στο αεροδρόμιο εξέτασαν σε συνάντηση που είχαν με τον αερολιμενάρχη οι χρήστες του αεροδρομιου.

Τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά λεωφορεία και οδηγοί αλλά και το αστικό KTEΛ προσπάθησαν από κοινού να βρουν τη λύση ώστε η διαχείριση του κόσμου να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην μπλοκάρουν ειδικά τα τουριστικά λεωφορεία.

Τη λύση τελικά έδωσε το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου δίνοντας τη δυνατότητα στα τουριστικά λεωφορεία να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες μέρες τους χώρους που έχει νότια του αεροδρομίου ώστε να μην δημιουργείται χαος μεσα στο αεροδρόμιο.

Η συνάντηση έγινε ενόψει της κορύφωσης της κίνησης στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο.

Ο Ιούλιος που τελειώνει την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι στιγμής κινείται και αυτός με μία αύξηση της τάξης του 6% κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται πως ο συνολικός αριθμός επιβατών για το συγκεκριμένο μήνα αναμένεται να αγγίξει τους 650 χιλιάδες.

Πηγή: Flashnews.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.