Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

«Μονομαχίες» Beach Volley Masters 2017 στις γαλάζιες παραλίες του Αγίου Νικολάου

«Μονομαχίες» Beach Volley Masters 2017 στις γαλάζιες παραλίες του Αγίου Νικολάου

Πάνω και δίπλα σε 7 από τις 24 “γαλάζιες” παραλίες του Αγίου Νικολάου Κρήτης θα γίνει το προσεχές τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουλίου η τελική φάση του Beach Volley Masters 2017, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) και την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Οι αγώνες στον Άγιο Νικόλαο, θα κρίνουν τους πρωταθλητές του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley και θα δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ, αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Τόσο η παραλία «Άμμου», όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί, όσο και η μαρίνα της πόλης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, έχουν βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία, ενώ σε ακτίνα μόλις 500 μέτρων υπάρχουν άλλες 7 βραβευμένες παραλίες.

Σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο, λοιπόν, θα συντελεστεί ένα ακόμη βήμα προς την αναγέννηση του Beach Volley για την οποία δουλεύει σταθερά η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Ραφαϊλάκης: «Να καθιερώσουμε το Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο»

\Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), στις δηλώσεις του τόνισε: «Φιλοξενούμε για πρώτη φορά τον βασιλιά των αθλημάτων της παραλίας. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2017. Έχουμε στόχο να αναβαθμίσουμε το Beach Volley εδώ στον Άγιο Νικόλαο, όπου από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 500 μέτρων διαθέτουμε επτά μαγευτικές παραλίες, η μια καλύτερη από την άλλη, και η καθαριότητα των οποίων δίνει εννέα γαλάζιες σημαίες, που σημαίνουν πολλά και για τον τουρισμό μας.

Θέλουμε να καθιερώσουμε τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Beach Volley. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες θ’ απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία του Δήμου μας. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος ευελπιστούμε να δώσουν το “παρών” στην ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του τουρνουά παραλία «Άμμου» και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών».

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.