Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Σητειακό νερό: Δροσερό και… βραβευμένο!

Σητειακό νερό: Δροσερό και… βραβευμένο!

Το Σητειακό Νερό απέσπασε το αργυρό μετάλλιο ανώτερης γέυσης για το 2017

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που η οικογένεια Ζαργιανάκη εμφιάλωσε και κυκλοφόρησε στην τοπική και όχι μόνο αγορά το “Σητειακό Νερό”.

Οι εγκαταστάσεις του εξαιρετικού αυτού προϊόντος βρίσκονται στην Ανατολική Κρήτη απ’ όπου διοχετεύεται στην αγορά το νερό που πριν από λίγες εβδομάδες απέσπασε μια σημαντική γι’ αυτό διάκριση αλλά και τους καταναλωτές.

Αφού πέρασε με επιτυχία τα πιο σκληρά τεστ στον διαγωνισμό OLYMP TASTE AWARDS όπου πήραν μέρος περισσότερα από 575 προϊόντα ,κατέκτησε και τιμήθηκε με το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.

Πρόκειται για μια διάκριση που έκανε υπερήφανους όλους τους ανθρώπους του, που φροντίζουν να φτάνει καθημερινά στο τραπέζι σας φρέσκο,γευστικό, δροσερό,και ποιοτικό.

Η οικογένεια Ζαργιανάκη ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές που όλα αυτά τα χρόνια το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και δίνει την υπόσχεση να συνεχίσει να φροντίζει και να αναβαθμίζει το προϊόν που με αγάπη προσφέρει στην αγορά της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.