Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τέχνη και φιλοξενία συμπορεύονται στην Aqua Gallery της Aqua Vista Hotels

Τέχνη και φιλοξενία συμπορεύονται στην Aqua Gallery της Aqua Vista Hotels

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση που παρουσίασε η Aqua Vista Hotels στην Aqua Gallery του Art Hotel, ο Όμιλος εγκαινίασε τη δεύτερη με τίτλο “Η Τέχνη ταξιδεύει…”, το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον με τους παρευρισκομένους να θαυμάζουν από κοντά τα έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, τα οποία θα εκτίθενται στο κοινό μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Eκπρόσωποι των τοπικών αρχών, στελέχη της Aqua Vista Hotels, επισκέπτες του νησιού και του ξενοδοχείου αλλά και άλλοι εραστές της Τέχνης έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια της νέας ομαδικής έκθεσης που διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την ΕPsilon Art  Gallery  στο πλαίσιο της πλατφόρμας #Rest@rt της εικαστικού Κέλλυς Αθανασιάδου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα έργα 26 Ελλήνων εικαστικών που δημιουργήθηκαν, στην πλειονότητά τους, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό δρώμενο, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κυρίας Έφης Παντελέων, ζωγράφου και ιδιοκτήτριας της ΕPsilon  Art  Gallery .

Μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση η Aqua Vista Hotels προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Art Hotel αλλά και σε όλους όσοι βρίσκονται στη Σαντορίνη να θαυμάσουν δημιουργίες διαφορετικών τεχνοτροπιών και ύφους με έμπνευση από  την Ελλάδα και το Αιγαίο. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού των εγκαινίων καθώς και του συνόλου των επισκεπτών της γκαλερί αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχημένη μετέπειτα πορεία της έκθεσης “Η Τέχνη ταξιδεύει…”

Στο πλαίσιο των εγκαινίων η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δημιουργία του δικού μας χώρου Τέχνης και κρίνοντας από τη θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τα έργα όσοι παρευρέθησαν στα εγκαίνια, είμαστε σίγουροι ότι και η δεύτερη έκθεση θα είναι εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίσθηση της αυθεντικής φιλοξενίας μέσα από ένα ταξίδι στην Τέχνη με έργα που εκφράζουν τη δημιουργικότητα των εικαστικών αλλά και την ελληνική φιλοσοφία γύρω από αυτή”.

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.