Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το πρώτο μέλος των Leading Hotels of the World στο Ιόνιο

Το πρώτο μέλος των Leading Hotels of the World στο Ιόνιο

Το Lesante Blu Exclusive Beach Resort στη Ζάκυνθο είναι το πρώτο κατάλυμα στο Ιόνιο που γίνεται ένα από τα Leading Hotels of the World, αμέσως μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του. Το ξενοδοχείο, υπό τη διαχείριση της HotelBrain ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάιο του 2017.

Το adults only πολυτελές resort, που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τραγάκι -ακριβώς πάνω στη θάλασσα-, ξεχωρίζει χάρη στην διακόσμηση του με φουτουριστικά στοιχεία και καταφέρνει να συνδυάσει ηρεμία, υψηλή αισθητική και παροχές 5 αστέρων.

lezantt

Η φιλοσοφία του «it’s all about you» που θέτει σε πρώτο πλάνο τον εκάστοτε επισκέπτη μετουσιώνεται μέσα από μια σειρά μοναδικών παροχών: οι ιδιωτικές πισίνες των σουιτών, το καταρτισμένο και διακριτικό προσωπικό που είναι στη διάθεση των επισκεπτών 24/7, τα εστιατόρια που σερβίρουν διαφορετικές εκδοχές μεσογειακής κουζίνας με την επιμέλεια του Executive Chef Γιώργου Πλώτα, η φυσική ομορφιά της παραλίας που περιβάλλει το resort, οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις -όπως το ελικοδρόμιο και το spa με θεραπείες που υπογράφει η εταιρία Germain de Cappucini-, η δυνατότητα για πριβέ κρουαζιέρα στις μπλε σπηλιές και τις μοναδικής ομορφιάς παραλίες της Ζακύνθου -όπως το πολυφωτογραφημένο «Ναυάγιο».

Πηγή: newmoney.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.