Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

4 από τα 6 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη είναι ελληνικά!

4 από τα 6 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη είναι ελληνικά!

Παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις για νησιά και ξενοδοχεία στα ετήσια βραβεία του διακεκριμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure

Μια θέση στην αφρόκρεμα του παγκόσμιου τουρισμού κατέχει η Ελλάδα το 2017, καθώς κατάφερε να αποκομίσει πολυάριθμες διακρίσεις στα ετήσια βραβεία του διακεκριμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure, τόσο στην απόλυτη κατηγορία των 100 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο όσο και στις επιμέρους κατηγορίες ξενοδοχείων και καλύτερων νησιών σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε τις διακρίσεις της Ελλάδας…

Η Σαντορίνη διακρίθηκε ως το πέμπτο καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2017 και πρώτο στην Ευρώπη. Άλλα 3 ελληνικά νησιά, εντοπίζονται στην κατάταξη των 6 καλύτερων νησιών στην Ευρώπη (η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα στην 6η θέση, η Πάρος στην 5η θέση, η Κρήτη στην 4η. Μαζί με την πρώτη Σαντορίνη, δηλαδή, τα 4 από τα 6 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη είναι ελληνικά!).

Οσον αφορά τη μεγάλη κατάταξη των 100 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο, η Ελλάδα έχει παρουσία με το Katikies Hotel στη Σαντορίνη, το οποίο βρέθηκε στη θέση 92.

Στην επιμέρους κατηγορία των 15 καλύτερων Resort Hotels στην Ευρώπη, το Canaves Oia και το Katikies Hotel βρέθηκαν στην 8η και 7η θέση της κατάταξης, αντίστοιχα.

Επιπλέον, το Travel+Leisure, ανέδειξε τα 5 κορυφαία ξενοδοχεία-resort στην Ελλάδα για το 2017, τα οποία βρίσκονται κυρίως στη Σαντορίνη και 1 στην Κρήτη και είναι τα ακόλουθα:

5. Mystique, a Luxury Collection Hotel, Σαντορίνη | Score: 91.92
4. Vedema, a Luxury Collection Resort, Σαντορίνη | Score: 92.92
3. Blue Palace, a Luxury Collection Resort; Spa, Κρήτη | Score: 93.18
2. Canaves Oia, Σαντορίνη | Score: 95.17
1. Katikies Hotel, Σαντορίνη | Score: 95.45

Πηγή: protothema.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.