Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H ανανεωμένη ιστοσελίδα του LoveGreece.com είναι on air!

H ανανεωμένη ιστοσελίδα του LoveGreece.com είναι on air!

Το LoveGreece.com, μία σύνθετη πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, που έχει στόχο την προβολή χαρισματικών και δημιουργικών Ελλήνων Leaders, προχώρησε στο redesign της ιστοσελίδας του, με νέα εικαστική εμφάνιση, ανανεωμένη δομή και εμπλουτισμένες διαδραστικές δυνατότητες.

Με σταθερή την αγάπη για την Ελλάδα και πίστη στο δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, το LoveGreece.com ανανέωσε την εικόνα του αναβαθμίζοντας τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και ανάγκες των χρηστών.

Η πρόκληση ήταν να ανασχεδιαστεί η πλατφόρμα ώστε να αποτελεί ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο που ανανεώνεται καθημερινά, με επιλεγμένα θέματα που προωθούν το ελπιδοφόρο πρόσωπο της Ελλάδας.

Στην ανανεωμένη σχεδιαστικά πλατφόρμα τα νέα μιας δημιουργικής Ελλάδας και οι παρουσιάσεις εκπροσώπων της, των Leaders, εμφανίζονται πλέον στην αρχική σελίδα, κρατώντας το κοινό ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα, στην εκπαίδευση, στην τέχνη και στην κοινωνική ευθύνη.

Οι παρουσιάσεις των Leaders εμπλουτίστηκαν με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή τους εντός και εκτός συνόρων. Δίνοντας βήμα στους Leaders να μιλήσουν για ό,τι κατάφεραν, επιδιώκουμε την ανάδειξη και την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την πεποίθηση ότι η ενέργειά τους θα αποτελέσει πρότυπο για το παραγωγικό κομμάτι της χώρας μας.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον πλοήγησης με στοιχεία blog, ο χρήστης μπορεί πλέον να συμμετάσχει ενεργά σε ένα αλληλεπιδραστικό φόρουμ για την ανάπτυξη του LoveGreece.com, συστήνοντας τα πρόσωπα που θεωρεί ιδανικούς υποψηφίους Leaders για να παρουσιαστούν και να προωθηθούν από την πλατφόρμα του LoveGreece.com.

Ο ανασχεδιασμός του LoveGreece.com υλοποιήθηκε από την ομάδα της DigitalWise.

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.