Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αεροδρόμιο Χανίων: Η Fraport ζήτησε δύο ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχει γιατρός

Αεροδρόμιο Χανίων: Η Fraport ζήτησε δύο ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχει γιατρός

Την έλλειψη υγειονομικού σταθμού στο αεροδρόμιο Χανίων  καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Ένα περιστατικό από το οποίο θα μπορούσαν να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές συνέβη  σήμερα το πρωί στα Χανιά.

Η διοίκηση του αεροδρομίου Χανίων της Fraport, ζήτησε από το ΕΚΑΒ να σταλούν δύο ασθενοφόρα προκειμένου να παραλάβουν δύο διαφορετικά περιστατικά επιβατών που ασθένησαν στην διάρκεια των πτήσεων.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοππές, σε ερώτηση του διαβιβαστή του ΕΚΑΒ για το αν υπάρχει κάποιος γιατρός στο αεροδρόμιο για να επιληφθεί των ασθενών μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων, η απάντηση της διοίκησης ήταν αρνητική!

Να συνυπολογισθεί πως σήμερα για ολόκληρο το Νομό Χανίων υπάρχουν διαθέσιμα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εκ των οποίων τα δύο κλήθηκαν να πάνε στο αεροδρόμιο.

«Τι θα γινόταν  εάν συνέβαινε κάποιο σοβαρό τροχαίο:» αναρωτήθηκε μιλώντας στο Flashnews.gr ο κ.Κιοππές, τονίζοντας  αυτό που έχει επισημανθεί πολλές φορές :

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχει σε λειτουργία στο αεροδρόμιο ένας υγειονομικός σταθμός με γιατρό για να μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου:»

Για την…ιστορία να αναφερθεί πως το ένα περιστατικό αφορούσε σε ελαφρύ αναπνευστικό πρόβλημα μιας επιβάτιδας και το άλλο σε καρδιακό επεισόδιο ενός επιβάτη. Και οι δύο διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.