Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Καταπέλτης για μια ακόμη φορά ο Νότης Μαριάς για την Fraport

Καταπέλτης για μια ακόμη φορά ο Νότης Μαριάς για την Fraport

Το έγκλημα της Ελληνικής κυβέρνησης να παραχωρήσει τα περιφερειακά αεροδρόμια στην Fraport ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου στο Ράδιο Κρήτη.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι επισκέφθηκε περιοχές όπου δραστηριοποιείται η Γερμανική εταιρία και η εικόνα είναι τραγική.

Στην Σάμο στην υπηρεσία της Fraport αποσπάστηκαν περίπου 37 πυροσβέστες με αναλογία που φτάνει τους 500 σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται με αποτέλεσμα να έχει αποψιλωθεί η Π.Υ με θλιβερές για τον τόπο συνέπειες.

Η Fraport και οι διευθυντές της φέρονται ως αποικιοκράτες σε κάθε ευκαιρία, δείχνοντας την Γερμανική μπότα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Η εικόνα δε, που παρουσιάζει το κάθε αεροδρόμιο της Fraport που λειτουργεί στην Ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών δεν είναι και η καλύτερη.

Όσον αφορά τις επενδύσεις τους δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Η FRAPORT τόνισε επίσης ο κ. Μαριάς έχει λάβει ως τώρα 960 εκατ ευρώ από τις τράπεζες και άλλα 530 εκ ευρώ προίκα ως έργα από τα
αεροδρόμια Σκιάθου – Χανίων – Θεσσαλονίκης,τα έβαλε στο μετοχικό της κεφάλαιο μιας και δεν είχε χρήματα.  Τα πήρε δανεικά και τα έβαλε.

Επί της ουσίας αυτό  δεν λέγεται επένδυση,αλλά χάρισμα – δώρο από την Ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σε ένα αμοιγώς ξένο φορέα που ήρθε όμως με άδειες τσέπες στην Ελλάδα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.