Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου-Αριθμοί ρεκόρ!

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου-Αριθμοί ρεκόρ!

Αφίξεις – ρεκόρ τον Ιούλιο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Τα καλύτερα στοιχεία από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης”
Αφίξεις – ρεκόρ καταγράφηκαν τον Ιούλιο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, με τον αριθμό των επισκεπτών από ξένες χώρες να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Οι αφίξεις εξωτερικού τον Ιούλιο έφτασαν τις 637084 έναντι 608991 τον Ιούλιο του 2016 καταγράφοντας αυξηξη 4,61%.

Αύξηση 3,83% είχαμε και στις αφίξεις εσωτερικού αφού τον φετινό Ιούλιο καταγράφηκαν 60407 αφίξεις ενώ τον περισυνό 58180.

Για μια ακόμη χρονιά η Γερμανία επιλέγει Κρήτη αφού οι Γερμανοί επισκέπτες καταλαμβάνουν και φέτος την πρώτη θέση στη λίστα των επισκεπτών ανά εθνικότητα.

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αφίχθησαν 125.326 Γερμανοί επισκέπτες, 83.193 Βρετανοί, 63.171 Ρώσοι, 60.498 Γάλλοι ενώ την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ολλανδοί επισκέπτες που έφτασαν τους 32.304.

Ενθουσιασμένος για τα νούμερα ρεκόρ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου ο οποίος τόνισε πως “τέτοια νούμερα δεν έχει ξαναδεί το αεροδρόμιο, αφού είναι τα καλύτερα στοιχεία από την έναρξη λειτουργίας του”.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Πλιάκας και τον Αύγουστο αναμένονται αντίστοιχες αφίξεις.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.