Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Φοροδιαφυγή και στη Σπίναλόγκα – Βροχή τα λουκέτα

Φοροδιαφυγή και στη Σπίναλόγκα – Βροχή τα λουκέτα

Λουκέτο για φοροδιαφυγή σε καφέ-αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας

Με μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με σκοπό την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής σε τουριστικούς προορισμούς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επέβαλαν λουκέτα 96 ωρών, δηλαδή διακοπή λειτουργίας τεσσάρων ημερών, λόγω υποτροπής, σε καφέ-αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας και σε ψαροταβέρνα στο κέντρο της Ρόδου.

Επίσης, γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες, όπως και μπαρ στην Ίο για μη έκδοση αποδείξεων.

Τσουχτερά πρόστιμα, ακόμη, θα κληθούν να καταβάλουν επιχείρηση με τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή Αθήνα-Κινέτα, αφού δεν είχε εκδώσει 48 εισιτήρια, εταιρεία με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Οία Σαντορίνης για μη έκδοση αποδείξεων  1.000, 1.100 και 500 ευρώ, εταιρεία με ενοικιαζόμενα στο Φηροστεφάνι για μη έκδοση αποδείξεων 900, 250 και 170 ευρώ, αλλά και εταιρεία ενοικίασης ομπρελών και δραστηριοτήτων με αλεξίπτωτο στο Πρασονήσι Ρόδου.

Πηγή: capital.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.