Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Dinosauria Park- Πάρκο Δεινοσαύρων στο Πλανητάριο Κρήτης

Dinosauria Park- Πάρκο Δεινοσαύρων στο Πλανητάριο Κρήτης

Οι δεινόσαυροι έζησαν στη Γη πάνω από 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Επιστήμονες και εξερευνητές, μελετούν τα απολιθώματα από κόκαλα και αποτυπώματα, προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα για τα γιγάντια  πλάσματα που κάποτε κυριάρχησαν τον πλανήτη Γη.

Σήμερα οι Δεινόσαυροι επιστρέφουν! Το Dinosauria Park προσφέρει μια μοναδική ματιά στο παρελθόν. Με πάνω από 50 ρομποτικούς δεινόσαυρους σε αληθινό μέγεθος, ο επισκέπτης μπορεί να μάθει τα πάντα για τα διάφορα είδη, καθώς παίζει διάφορα παιχνίδια και παίρνει μέρος σε μια παλαιοντολογική ανασκαφή. Οι δεινόσαυροι ξεκινούν τη ζωή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Δεινοσαύρων, όπου έναν αυγό δεινοσαύρου εκκολάπτεται και το νεογέννητο δεινοσαυράκι φροντίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Εδώ, φροντίζονται και οι άρρωστοι ή τραυματισμένοι δεινόσαυροι. Το Μουσείο Απολιθωμάτων, φιλοξενεί μια μεγάλη συλλογή με απολιθώματα και σκελετούς  δεινοσαύρων, οδηγώντας τους επισκέπτες στην καρδιά της προϊστορίας.

Οι επισκέπτες του Πάρκου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες σε 5D και 7D σινεμά. Οι φιλόδοξοι παλαιοντολόγοι μπορούν να απολαύσουν νόστιμες λιχουδιές στο Dino Bar, όπου μια υπέροχη παιδική χαρά, πιστοποιημένη από την TUV Hellas, περιμένει τους μικρούς επισκέπτες.

To Dino Shop, προσφέρει αναμνηστικά και δώρα για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας από το ταξίδι στο φανταστικό κόσμο των Δεινοσαύρων.

Το Dinosauria Park, είναι μια προϊστορική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, σχεδιασμένη για όποιον έχει ευχηθεί να είχε μία..χρονομηχανή!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.planetcrete.gr

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.