Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Eικονικά ταξίδια στο διάστημα, στο Πλαντάριο Κρήτης

Eικονικά ταξίδια στο διάστημα, στο Πλαντάριο Κρήτης

Planet Crete: Εδώ, η επιστημονική φαντασία συναντά την επιστημονική πραγματικότητα.

Το Planet Crete ανοίγει ένα παράθυρο στον μαγευτικό κόσμο των άστρων. Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θόλου, προσφέρει εικονικά ταξίδια στο εγγύς και το μακρινό διάστημα. Από το Ηλιακό Σύστημα στο οποίο ανήκει ο πλανήτης Γη μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές άλλων Γαλαξιών, από τα υπέρλαμπρα αστέρια μέχρι τη σκοτεινή ύλη, το σύμπαν κρύβει ατελείωτα μυστήρια.

Εδώ, η επιστημονική φαντασία συναντά την επιστημονική πραγματικότητα. Διεθνώς αναγνωρισμένες παραγωγές και εκπαιδευτικά show, εξάπτουν τη φαντασία, διδάσκουν και ψυχαγωγούν, χρησιμοποιώντας οπτικά εφέ και μουσική, ικανά να συναρπάσουν τον οποιοδήποτε.

Η σεληνάκατος του Apollo 13 είναι το ειδικά διαμορφωμένο Spaceship VR, που προσφέρει ολιγόλεπτες πτήσεις στο διάστημα, μέσα από ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν το διαδραστικό παιχνίδι Planet Wars, σχεδιασμένο αποκλειστικά για το πλανητάριο.

Στο snack bar που βρίσκεται στους χώρους του πλανηταρίου, μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ και λιχουδιές.

Ο άνθρωπος από την αυγή του πολιτισμού, στρέφει το βλέμμα του στον έναστρο ουρανό. Αναρωτιέται, ονειρεύεται, φαντάζεται τι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω. Η αστρονομία είναι μία από τις αρχαιότερες επιστήμες.

Το Planet Crete είναι ένα διαστημόπλοιο για μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες των άστρων. Είτε επιθυμείτε να μάθετε για τους όμορφους αστερισμούς είτε για τις βίαιες συγκρούσεις των γιγάντιων γαλαξιών, η επίσκεψη στο πλανητάριο θα σας μείνει αξέχαστη.

Δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινά.

bsh

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.