Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

O Βασίλης Λέκκας στο Mirabello Beach & Village

O Βασίλης Λέκκας στο Mirabello Beach & Village

Το ξενοδοχείο Mirabello Beach & Village, μέλος του ομίλου Avra Hotels Collection, σε μια προσπάθεια να ανοίξει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του τουρισμού και των τεχνών, μεταξύ των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, οργανώνει την Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 21:30, μουσική βραδιά, με τίτλο «Ιστορίες τραγουδιών για πιάνο και φωνή», στον χώρο του Yacht Club το οποίο βρίσκεται μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου Mirabello Beach & Village.

Σκοπός μας είναι να υπερασπιστούμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στις τέχνες και την ψυχαγωγία και να προωθήσουμε τη διάδοση της κουλτούρας μεταξύ των ντόπιων και ξένων επισκεπτών

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, ο γνωστός ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια, χαραγμένα στη μνήμη και την ψυχή του κοινού, από ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας, με αναφορές σε σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ποιητές. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Μιχάλης Σαρρής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο, στο τηλέφωνο 28410 28400 καθημερινά όλο το 24ωρο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.