Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Ένα Lexus στο λιμάνι του Πόρου παραλίγο να μετατραπεί σε θαλάσσιο τάφο για ένα ζευγάρι

Αποκλειστικό: Ένα Lexus στο λιμάνι του Πόρου παραλίγο να μετατραπεί σε θαλάσσιο τάφο για ένα ζευγάρι

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός και η συνοδηγός όταν το αυτοκίνητο τους γλίστρησε στην προβλήτα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν ο οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Lexus προσπάθησε να κάνει όπισθεν μην έχοντας υπολογίσει σωστά την απόσταση από την προβλήτα, συνέπεια του ελλιπούς φωτισμού αλλά και του συνωστισμού που επικρατεί στο λιμάνι του Πόρου από τα εκατοντάδες σταθμευμένα οχήματα.

Ως αποτέλεσμα ήταν όπως βλέπετε στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει το holidaynews.gr να κρέμεται σχεδόν το μισό αυτοκίνητο στον αέρα μια ανάσα από το να βρεθεί στο βυθό του λιμανιού με ότι αυτό συνεπάγεται για το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο μαζί με την έντρομη σύζυγο του.

Στη συνέχεια το Ι.Χ ρυμουλκήθηκε από γερανό αν και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί λίγο έλειψε να βρεθεί στη θάλασσα λόγω κακού χειρισμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.