Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Χωρίς κλιματισμό τις τελευταίες ημέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αποκλειστικό: Χωρίς κλιματισμό τις τελευταίες ημέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Εικόνες ντροπής για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία για μια ακόμη φορά εκτίθεται και παράλληλα εκθέτει διεθνώς το μεγαλύτερο σε τουριστική κίνηση αεροδρόμιο της χώρας.

Το κακό έχει παραγίνει, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν καταγράφεται για πρώτη φορά και είναι απορίας άξιον το γιατί ενώ η ΥΠΑ εισπράττει ποσά-μαμούθ από τα εκατομμύρια των επιβατών που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Ηρακλείου, να μην μπορεί να συντηρήσει στοιχειωδώς τα αυτονόητα.

Η οργή των τουριστικών παραγόντων της Κρήτης ξεχειλίζει όταν οι ίδιοι γνωρίζουν ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας παρά τις εκκλήσεις τους αδυνατεί ακόμα και για τα στοιχειωδώς αυτονόητα.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια σε πολύ μεγάλο βαθμό το αεροδρόμιο λειτουργεί χάριν των χορηγιών των ανθρώπων του τουρισμού που του χορηγούν δωρεάν από χαρτιά υγείας μέχρι καθαριστικά για τις τουαλέτες.

Όμως η λειτουργία του κλιματισμού θεωρείται όχι φυσικά πολυτέλεια, αλλά αυτονόητο να παρέχεται σε επιβάτες και εργαζόμενους.

Η ΥΠΑ προφανώς θεωρεί ότι η τουριστική περίοδος τελείωσε αγνοώντας ότι το «Νίκος Καζαντζακης» εξακολουθεί να δέχεται χιλιάδες ταξιδιώτες καθημερινά(εσωτερικού και εξωτερικού).

Η αντιμετώπιση της ΥΠΑ και της διοίκησής της προφανώς προδίδει την αίσθηση που έχει η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για την ανάπτυξη και τον τουρισμό που απ’ ότι φαίνεται είναι προσέγγιση προς ιθαγενείς.

Μάρτυρας δε σήμερα το πρωί υπήρξε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης που σύμφωνα με τις μαρτυρίες μας «έλειωσε» στη ζέστη μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο κλιματιζόμενο χώρο που ήταν το αεροσκάφος.

Αν υπολογίσουμε ότι αυτό έγινε στις 7:45 αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει κατά τις μεσημεριανές ώρες, οπότε η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.

Απορίας άξιον μετά απ’ όλα αυτά είναι το πως η ΥΠΑ διαχειρίζεται τα χρήματα που ως έσοδα προκύπτουν από τη λειτουργία του συγκεκριμένου αερολιμένα.

Η εικόνα όπως και να ‘χει είναι τουλάχιστον εξευτελιστική.

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.