Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η αντίδραση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης στην αποκάλυψη του Holidaynews για τις “μαύρες” εκδρομές

Η αντίδραση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης στην αποκάλυψη του Holidaynews για τις “μαύρες” εκδρομές

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε με αναφορά του σήμερα ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης μετά την αποκάλυψη του Holidaynews.gr για το “παράνομο κύκλωμα” Αιγύπτιων και Πολωνών που διοργανώνουν “μαύρες” εκδρομές.

Αφορμή να αποκαλυφθεί η δράση τους στάθηκε το χθεσινό επεισόδιο με κρητικό επιχειρηματία, στο οποίο μάλιστα “φουσκωτοί” εκτόξευαν απειλές ενώ στην κατοχή ενός άνδρα βρέθηκε και μαχαίρι.

Η υπόθεση έφτασε σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα αφού “φουσκωτός” και επιχειρηματίας αλληλομηνύθηκαν και από εκεί άρχισε να ξεδιπλώνεται η δράση του “κυκλώματος”.

Ο Συνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης με την αναφορά του ζητά από το εισαγγελέα να διατάξει έρευνα για τις “παράνομες” εκδρομές που διοργανώνουν Αιγύπτιοι και Πολωνοί πολλές φορές με το έτσι θέλω, αφού η …δουλειά γίνεται έξω από ξενοδοχεία και με επιθετικό τρόπο, ενώ όπως εκ των υστέρων αποκαλύπτεται δεν είναι πρώτη φορά που εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία δέχονται απειλές.

Οι Τουριστικοί Πράκτορες μάλιστα άμεση παρέμβαση καθώς, όπως υποστηρίζουν κέρδη που έχει το κύκλωμα από τις εκδρομές δεν φορολογούνται και “κάνουν φτερά” για το εξωτερικό.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.