Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Google επιστρέφει στη Σαντορίνη

  • Η Google επιστρέφει στη Σαντορίνη

Την ψηφιακή παρουσία των τουριστικών επιχειρήσεων στη Σαντορίνη ενισχύει ακόμη περισσότερο η Google με το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online. Η υπηρεσία επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις που λειτουργούν και τη χειμερινή περίοδο και η Google μεταβαίνει για ακόμη μια φορά στη Σαντορίνη τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, για να δημιουργήσει τρισδιάστατες φωτογραφίες των τοπικών επιχειρήσεων.

Εκτός από τις ψηφιακές εικόνες, οι ιδιοκτήτες θα ενημερώνονται δωρεάν από δύο ειδικούς συμβούλους της Google (Online Advisors), για τις βασικές δεξιότητες και εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καταχωρίσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες επικοινωνίας (όπως τις μέρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τη διεύθυνση) στους χάρτες και την αναζήτηση μέσω του Google My Business. Οι Online Advisors θα παρέχουν επιπρόσθετα στις επιχειρήσεις δωρεάν τη δημιουργία μίας εικονικής περιήγησης 360 μοιρών, η οποία επιτρέπει στους δυνητικούς επισκέπτες των επιχειρήσεων να περιηγηθούν στο εσωτερικό τους πριν ακόμα φτάσουν στο νησί, και βοηθώντας έτσι να προωθηθεί η ιδιαιτερότητα των τοπικών επιχειρήσεων σε χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή του έτους έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα πάνω από 600 επιχειρήσεις της Σαντορίνης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google ταξιδεύει για τρία συναπτά έτη σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού. Οι Online Advisors, ειδικοί ψηφιακοί σύμβουλοι της Google, παρέχουν στους επαγγελματίες δωρεάν ομαδικά σεμινάρια και προσωπικές συναντήσεις ώστε να τους βοηθήσουν στην επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησή τους.

Επίσης, η δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/ συνεχίζει να είναι διαθέσιμη σε όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες καθώς και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online και του IAB Europe.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.