Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η GRECKA PANORAMA προάγει την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά

Η GRECKA PANORAMA προάγει την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά

Σημαντική συνεργασία του Θεάτρου Ελληνικών Χορών “Δορα Στράτου” με την έκθεση GRECKA PANORAMA – Για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» – το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού – θα αναδείξει την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων παραδοσιακών ελληνικών φορεσιών  – στην 3η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, GRECKA PANORAMA.

Η συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, North Events, είναι σημαντική, καθότι είναι η πρώτη φορά που το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» θα παρουσιάσει μέρος της σπουδαίας συλλογής του στο Ευρωπαϊκό κοινό, στην Πολωνία.

Οι Πολωνοί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική παράδοση και ιστορία όπως αυτή αποτυπώνεται στις τοπικές φορεσιές των Ελλήνων.

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» αποτελεί κοινωφελή οργανισμό, επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού, και τον ΕΟΤ, και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Διαθέτει σήμερα περισσότερες από 2.000 μοναδικές παραδοσιακές ελληνικές στολές και έχει σκοπό την ανάδειξη  της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού της χώρας μας.

Η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, GRECKA PANORAMA, διοργανώνεται στις 2-3 Δεκεμβρίου για το κοινό, στην Βαρσοβία Πολωνίας, στο PGE Narodowy, το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 9713281, www.greckapanorama.com.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.