Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Θερμή υποδοχή στο Palinuro, το πλοίο σύμβολο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, στη Ρόδο

Θερμή υποδοχή στο Palinuro, το πλοίο σύμβολο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, στη Ρόδο

Εξαιρετικά θερμή υποδοχή, με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και δώρα,  επεφύλαξαν την περασμένη Τρίτη (5-9-2017), στον καπετάνιο και τους ναυτικούς δοκίμους του “Palinuro”, του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου του  Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, παρουσία και του προξένου της Ιταλίας στη Ρόδου κ. Νίκου Φαρμακίδη, καλωσόρισε στη Ρόδο, όλο το πλήρωμα του ιστιοφόρου, τον καπετάνιο Giuseppe Valentini, τους αξιωματικούς και τους 33  δόκιμους της Ιταλικής Σχολής του Τάραντο (Taranto) και τους ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο πλοίο.

Εντυπωσιακές οι παρουσίες, της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου που, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Χαλκιά, καλωσόριζε μουσικά το πλήρωμα του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου, καθώς και του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος», τα μέλη του οποίου ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και με την καθοδήγηση του προέδρου τους  κ. Νίκου Μπάτη, χόρεψαν τοπικούς χορούς.

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστας Χατζίκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου, η προϊσταμένη του Τμήματος Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κα Μαρία Καραμπίνη και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Σέβα Τσίμπλη, μοίρασαν  στους επισκέπτες τσάντες με δώρα και έντυπο ενημερωτικό υλικό στα ιταλικά.

Το πλοίο σύμβολο της Ιταλίας, το οποίο είχε επισκεφθεί και πάλι τη Ρόδο πριν 20 χρόνια, θα παραμείνει στο νησί  μέχρι το Σάββατο (9-9-2017), με τους πολίτες να μπορούν να το επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί.

Μετά τη Ρόδο, το “Palinuro” θα κατευθυνθεί στο Λιβόρνο της Τοσκάνης, όπου είναι η βάση του.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.