Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το Creta Maris Beach Resort γιορτάζει τις 3.000 κριτικές επισκεπτών!

Το Creta Maris Beach Resort γιορτάζει τις 3.000 κριτικές επισκεπτών!

Με ένα πάρτι αφιερωμένο στους Κριτές & Επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort!

Την εμπειρία των διακοπών τους και την πολύτιμη γνώμη τους αποφάσισαν να μοιραστούν 3.000 επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort, μέσω της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor, στη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων. Το ξενοδοχείο γιόρτασε τη διάκριση αυτή με ένα καλοκαιρινό πάρτι, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τους επισκέπτες του!

Μπορεί το TripAdvisor να μην έχει θεσπίσει ακόμη επίσημο βραβείο για τη συγκέντρωση 3.000 κριτικών που αποσπά κανείς από τους επισκέπτες του, ωστόσο η αξία τους παραμένει εξαιρετικά υψηλή για την επιχείρηση αλλά και τους συντελεστές της. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, το Creta Maris διοργάνωσε ένα καλοκαιρινό πάρτι με αφρό στις εγκαταστάσεις του, παρέα με την ομάδα και φυσικά τους επισκέπτες του!

Τρεις χιλιάδες μηνύματα που έρχονται να υπενθυμίσουν για μια ακόμη φορά πως οι γνώμη των επισκεπτών είναι που κάνει τη διαφορά! Μηνύματα χαράς, αγάπης, υποσχέσεων για επιστροφή και πάνω από όλα ευχαρίστησης συντελούν την πλειοψηφία των 3.000 κριτικών που συγκέντρωσε το Creta Maris Beach Resort στο διάστημα των τελευταίων πέντε χρόνων, μέσω του TripAdvisor. Μία διάκριση που ήρθε έπειτα από πολύ δουλειά, μεράκι και πάνω από όλα την προσφορά της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας! Μία διάκριση – αποτέλεσμα της εγκαθίδρυσης συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες!

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Σχετικά με το πρόγραμμα TripAdvisor::
Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.