Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τρόμος σε πτήση από Λονδίνο για Αθήνα: Στις φλόγες η μία μηχανή

Τρόμος σε πτήση από Λονδίνο για Αθήνα: Στις φλόγες η μία μηχανή

«Είμαι άθεος, αλλά εκείνη τη στιγμή προσευχήθηκα», δήλωσε ένας από τους επιβάτες – Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε, αφού ματαιώθηκε και η δεύτερη πτήση – Το ταξίδι για την ελληνική πρωτεύουσα διήρκεσε 37 ώρες

Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσαν οι επιβάτες αεροπλάνου που απογειώθηκε από το Λονδίνο με προορισμό την Αθήνα, τη Δευτέρα, όταν η μία μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Χίθροου.

Ένας επιβάτης που καθόταν στο παράθυρο, ακριβώς στο ύψος της μηχανής που άρπαξε φωτιά, περιγράφει τον τρόμο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή: «Έκανε πολύ μεγάλο θόρυβο και αμέσως μετά υπήρξαν έξι μεγάλα χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο».

Το αεροπλάνο επέστρεψε αμέσως στο Χίθροου, αφού πρώτα ο πιλότος έκλεισε τη μηχανή, με αποτέλεσμα να σβήσει η πυρκαγιά.

«Είμαι άθεος, αλλά εκείνη τη στιγμή προσευχήθηκα. Οι καρδιές μας κόντευαν να σπάσουν. Οι επιβάτες πίσω μου έλεγαν ότι μπορούν να διακρίνουν τις φλόγες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 67χρονος επιβάτης.

Η περιπέτεια, ωστόσο, δεν τελείωσε με την επιστροφή του αεροπλάνου στο Χίθροου. Όπως ήταν επόμενο, η πτήση αναβλήθηκε και το αεροσκάφος αποσύρθηκε.

Ώρες αργότερα, οι επιβάτες για Αθήνα ενημερώθηκαν ότι θα τους παραλάβει άλλο αεροσκάφος. Όταν όμως προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, ενημερώθηκαν ότι και αυτή η πτήση αναβάλλεται, καθώς οι πιλότοι έχουν συμπληρώσει τις ώρες πτήσης και βάσει νόμου πρέπει να ξεκουραστούν.

Ένα ταξίδι ρουτίνας από το Λονδίνο στην Αθήνα, διήρκεσε 37 ολόκληρες ώρες, γεγονός που προκάλεσε κύματα διαμαρτυριών προς την British Airways.

protothema.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.