Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Merit Winners: Ένα ακόμα διεθνές βραβείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Merit Winners: Ένα ακόμα διεθνές βραβείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Στο πλαίσιο των WITSA Global ICT Excellence Awards2017, που πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊπέι – Ταιβάν

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δεν σταματά να συγκεντρώνει βραβεία σε διεθνείς διοργανώσεις. Η πιο πρόσφατη αφορά στην υλοποίηση της καινοτόμου εφαρμογής «Internet of (noisy) Things» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ExMachina. Η εφαρμογή αναδείχτηκε μέσω του προγράμματος του ΔΑΑ «The Digital Gate», το οποίο ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σε πραγματικό αεροδρομιακό περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν, το αεροδρόμιο συμμετείχε στα WITSA Global ICT Excellence Awards, που απονέμονται με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που διαπρέπουν στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διάκριση «Merit Winners» αφορούσε την κατηγορία «Digital Opportunity Awards» και η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του World Congress on Information Technology 2017, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, στην Ταϊπέι – Ταιβάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών – WITSA αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Ο Γιώργιος Δημητριάδης, διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μια καινοτόμος εφαρμογή του προγράμματος “The Digital Gate”του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών λαμβάνει μια τόσο σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των βραβείων WITSA 2017 Global ICT Excellence, στην κατηγορία Ψηφιακές Ευκαιρίες. Μέσω του προγράμματος “The Digital Gate” ενθαρρύνουμε τους νέους να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σε πραγματικό αεροδρομιακό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη καινοτόμος εφαρμογή βελτιστοποίησης/ λήψης αποφάσεων θορύβου για αεροδρόμια που αναπτύχθηκε από την Ex Machina, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς η ψηφιοποίηση και η καινοτομία συνιστούν κεντρική επιλογή μας, σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια, τόσο στις λειτουργικές δραστηριότητές μας, όσο και στη δημιουργία μοναδικής εμπειρίας για τους πελάτες μας, τους ταξιδιώτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας.»

Πηγή: news247.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.