Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ryanair: Τέλος οι πτήσεις “Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάφο” από και προς Χανιά!

Ryanair: Τέλος οι πτήσεις “Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάφο” από και προς Χανιά!

Ισχύει μόνο για την χειμερινή περίοδο!

 Σαν βόμβα έρχεται να πέσει η είδηση ότι η Ryanair ακυρώνει τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάφο προς και από Χανιά!

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία, μας ανέφεραν ότι από 29 Οκτωμβρίου παύουν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάφο με προορισμό τα Χανιά.

Η εταιρεία μας επισήμανε ότι ο λόγος που προχωρούν σε αυτή την κίνηση είναι λόγω ενός νέου πλάνου της εταιρεία, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, ενώ τόνισαν ότι οι πτήσεις “από και προς” αυτούς τους προορισμούς θα “ανοίξουν” μετά τον χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 25 Μαρτίου και μετά.

Ήδη εξάλλου, αν επισκεφτείτε το site της Ryanair, θα διαπιστώσετε ότι είναι αδύνατο να κάνετε κράτηση από Χανιά ή προς Χανιά από τους παραπάνω προορισμούς.

Τώρα για όσους έχουν ήδη “κλείσει” εισιτήρια από το προηγούμενο χρονικό διάστημα προφανώς και οι πτήσεις τους θα ακυρωθούν.

Πηγή: Flashnews.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.