Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ηράκλειο: Πάνω από 10.000 τουρίστες κρουαζιέρας σε δυο μέρες (Βίντεο)

Ηράκλειο: Πάνω από 10.000 τουρίστες κρουαζιέρας σε δυο μέρες (Βίντεο)

Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα στο λιμάνι του Ηρακλείου πριν 2 ημέρες, καθώς δύο κρουαζιερόπλοια, το Mein Schiff 1 της εταιρείας Tui Cruises και το Queen Victoria της εταιρείας Cunard Line, κατέπλευσαν  στην προβλήτα IV – V, όπου και  παρέμειναν για μια ολόκληρη μέρα.

Ωστόσο την  Τρίτη 10/10/2017, δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια το Msc Sinfonia και το Aegean Odyssey  αφίχθησαν  νωρίς το πρωί  και παρέμειναν στην πόλη ως τις 14:00 το μεσημέρι. Το σύνολο των επιβατών που διακινήθηκαν από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της Τρίτης  και της Τετάρτης  άγγιξαν τον αριθμό των 10.000 ατόμων.

 

Η ατζέντα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου είναι πλούσια καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό αλλά και τα μέχρι στιγμής στοιχεία, 11 κρουαζιερόπλοια έχουν προσεγγίσει το λιμένα Ηρακλείου από τις αρχές Οκτώβρη ενώ αναμένονται ακόμα 14 αφίξεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.