Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η ΤΕΖ ΤΟUR γιόρτασε το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν

Η ΤΕΖ ΤΟUR γιόρτασε το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν

Η τουριστική περίοδος φτάνει στο τέλος της και η ΤΕΖ ΤΟUR πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια γιορτή με αφορμή το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο προσωπικό της εταιρείας.

Η φετινή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 05/10/2017 στις 20:00 στο ξενοδοχείο Sea Side Resort & SPA 5* των αδελφών Ν. & Γ. Ορφανάκη που βρίσκεται στον κόλπο του Μονοναύτη, της Αγίας Πελαγίας.

Η TEZ TOUR έχει δημιουργήσει παράδοση με αυτή την γιορτή ενώ οι καλεσμένοι της και φέτος ήταν αρκετοί όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας, συνεργάτες της εταιρείας καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Κρήτης έδωσαν το παρών.

Μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα ανάμεσα στους εργαζόμενους και στην διοίκηση της εταιρείας οι καλεσμένοι απολαύσαν μια γιορτή που κράτησε ως αργά με πολλά δρώμενα και βραβεύσεις των καλύτερων εργαζομένων, από όλους τους προορισμούς που δραστηριοποιείται η ΤΕΖ Tour, για το 2017.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερα χαμόγελα και επιτυχίες.

Η εταιρία που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια στην Ελλάδα (Κρήτη, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Αττική) φέτος, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Χαριτίδης κατάφερε να επιτύχει “μια σημαντική ποσοστιαία άνοδο στους πελάτες της από τις Ανατολικές αγορές που έφτασε σε όλους τους προορισμούς περίπου το 15% σε σχέση με το 2016”, ενώ και για το 2018 τα μηνύματα δείχνουν ακόμα πιο αισιόδοξα, επίσης ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της εταιρίας αλλά και τους κατά τόπους τοπικούς φορείς για το έργο τους.

Η ΤΕΖ TOUR (www.tez-tour.com) έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης και απασχόλησε φέτος περισσότερους από 150 εργαζομένους προσφέροντας παράλληλα με διάφορες δράσεις, σημαντικό έργο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.