Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Περισσότερες από 2300 φωτογραφίες στο διαγωνισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Περισσότερες από 2300 φωτογραφίες στο διαγωνισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Περισσότερες από 2300 φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα στο Instagram από χρήστες που παίρνουν μέρος στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις 27 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη. Έπαθλο ένα τάμπλετ (MLS Grand 4G) για την καλύτερη φωτογραφία που θα αναδειχθεί από likes των χρηστών του Instagram.Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες, θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς.

Ο τρόπος που μπορεί να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό είναι απλός. Ο χρήστης του Ιnstagram που διαμένει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι άνω των 13 ετών, επιλέγει την φωτογραφία της Θεσσαλονίκης που θέλει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.Δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τον χρόνο λήψης της φωτογραφίας. Μπορεί να επιλέξει για να αναρτήσει την πιο πρόσφατη ή και κάποια παλιότερη που διαθέτει.

Βασική προϋπόθεση το κάδρο της φωτογραφίας να αφορά στην Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία που ο ίδιος-α τράβηξε για να “ανέβει” στο Instagram με hashtag #myphotothessaloniki επισημαίνοντας τον λογαριασμό @thessaloniki.travel. (Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους του Διαγωνισμού).

Ταυτόχρονα, τα μέλη της κοινότητας του facebook που επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Οργανισμού thessaloniki.travel κάνοντας tag έναν φίλο που μένει εκτός Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Facebook με έπαθλο επίσης ένα tablet ( MLS Grand 4G). Mε αυτήν τους την κίνηση μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.
(Μπείτε εδώ και κάντε tag έναν φίλο ή φίλους σας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και στην μεγάλη κλήρωση).

“O Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Instagram και ο Διαγωνισμός στο Facebook που «τρέχει» ο Οργανισμός έχουν μεγάλη απήχηση. Σημαντική ψηφίδα στην προβολή της Θεσσαλονίκης. Η νέα τεχνολογία στην απόλυτη προβολή του τόπου μας” ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού -αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

Πηγή: ka-business.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.