Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στην Κρήτη ο μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς (Βίντεο)

Στην Κρήτη ο μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς (Βίντεο)

 

Στην Κρήτη βρίσκεται και πάλι ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμπράμοβιτς, προσγειώθηκε με το υπερπολυτελές του τζετ τα ξημερώματα στον Αερολιμένα Ηρακλείου και κινήθηκε ανατολικά στα ανοικτά του Αγίου Νικολάου, όπου έχει δέσει τις τελευταίες μέρες η εντυπωσιακή θαλαμηγός του «Eclipse» μετά την επίσκεψη στα Χανιά.

Ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος έχει μαζί του δυο υψηλούς προσκεκλημένους, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του και βρίσκονται εντός της χλιδάτης θαλαμηγού.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει δείξει την αγάπη του για την χώρα μας με τις πολλές επισκέψεις του στην Ελλάδα, ενώ στα Χανιά το Eclipse έχει έρθει άλλη μία φορά, τον Οκτώβριο του 2013, όταν έκαναν τις διακοπές τους τα τρία από τα έξι παιδιά του.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Eclipse αξίας 1,9 δισ. δολαρίων, έχει μήκος 164 μέτρα, κατασκευάστηκε το 2010, διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο, σπα, αίθουσα προβολών, τζακούζι, μία πισίνα που μπορεί να γίνει πίστα και πολλές άλλες πολυτελείς ανέσεις.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta:

 

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.