Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στην τελική ευθεία το πλοίο που θα ενώνει Κίσαμο-Κύθηρα-Πελλοπόνησο-Πειραιά

Στην τελική ευθεία το πλοίο που θα ενώνει Κίσαμο-Κύθηρα-Πελλοπόνησο-Πειραιά

Τι αναφέρει ο δήμαρχος Κυθήρων

Οι εργασίες στο πλοίο ΙΟΝΙΣ, που θα ενώνει Κίσαμο – Κύθηρα – Πελλοπόνησο – Πειραιά, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Κυθήρων τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, και όλα θα είναι έτοιμα εφόσον δοθεί η συγκατάθεση από το αρμόδιο υπουργείο, να επανέλθει η ακτοπλοϊκή σύνδεση των παραπάνω περιοχών.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Κυθήρων

Το πλοίο ΙΟΝΙΣ της Ν.Ε. “ΑΒΛΕΜΩΝ” των κ.κ. Τουρλομούση και Τσαϊλά θα βρίσκεται για τις επόμενες 4 ημέρες στη δεξαμενή για τις τελικές εργασίες επισκευών, χρωματισμών και συντηρήσεων κάτω από την ίσαλο γραμμή του πλοίου. Προηγήθηκε γενική επισκευή, συντήρηση και ανακαίνιση του καραβιού από τη νέα του πλοιοκτησία, που διήρκεσε πάνω από 1 μήνα. Έγιναν γενικές επισκευές στις μηχανές, τις ηλεκτρογεννήτριες, τη γέφυρα, τοποθετήθηκαν νέα συστήματα, έγιναν αντικαταστάσεις μηχανικών μερών καθώς και ανακαίνιση στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό του πλοίου.

Οι Κυθήριοι και Αντικυθήριοι, που φέτος το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκαν από τις παλινωδίες της ΛΑΝΕ, αναμένουν την ΑΜΕΣΗ ανάθεση εκτέλεσης πλόων στο ΙΟΝΙΣ, η πλοιοκτήτρια εταιρεία του οποίου έχει ήδη καταθέσει στο αρμόδιο Υπουργείο δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη των γραμμών των Κυθήρων μετά και τις τελευταίες θετικές αποφάσεις του Σ.Α.Σ.

Αναμένουμε από το αρμόδιο Υπουργείο να κάνει αυτό που πρέπει επαναφέροντας την ακτοπλοϊκή ομαλότητα στην περιοχή, με όρους φερεγγυότητας, αξιοπιστίας και αξιοπλοΐας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.