Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το νέο Ιάπωνα Πρέσβη Υasuhiro Shimizu

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά  με το νέο Ιάπωνα Πρέσβη Υasuhiro Shimizu

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά  με το νέο Ιάπωνα Πρέσβη Υasuhiro Shimizu για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας- Ιαπωνίας στον τουρισμό.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον νέο Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu και συζήτησαν για τις   προοπτικές ενίσχυσης των διμερών σχέσεων στον τουρισμό.

Τονίστηκε  το κοινό ενδιαφέρον να αναπτυχθεί η τουριστική συνεργασία με στόχο μεταξύ άλλων την  αύξηση του τουριστικού ρεύματος  από την Ιαπωνία προς την Ελλάδα, που στο παρελθόν είχε ανακοπεί λόγω της διακοπής της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης και της κατάργησης το 2013 του γραφείου ΕΟΤ στο Τόκυο.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την  δυναμική προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία ως ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, οι  περαιτέρω προωθητικές ενέργειες για  την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Ιαπώνων επισκεπτών, καθώς  και οι ευκαιρίες  για νέες επενδύσεις στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα.    

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.