Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

1ο MICE Forum & B2B στην Πολωνία

1ο MICE Forum & B2B στην Πολωνία

Στο πλαίσιο της 3ης αποκλειστικής έκθεσης για την Ελλάδα, GRECKA PANORAMA, που διοργανώνεται στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στην Βαρσοβία, η North Events διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πολωνία το 1ο Ελληνο-Πολωνικό MICE Forum & B2B Sessions.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό ξενοδοχείο Hotel Bellotto την 1η Δεκεμβρίου 2017, και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους Πολωνούς buyers.

Αν και η Ελλάδα παραμένει σταθερά στην 1η θέση των προτιμήσεων των Πολωνών τουριστών αναψυχής, – με αύξηση φέτος σχεδόν 20%! – έως σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ή διοργάνωση μέσα στην χώρα της Πολωνίας για προσέλκυση MICE επισκεπτών, ενώ ο κλάδος παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη στην Πολωνία. Χαρακτηριστικά σημειώνουμε ότι χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Κύπρος, κα. αλλά και μακρινότεροι προορισμοί όπως οι Φιλιππίνες, η Σρι Λάνκα, η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κόστα Ρίκα, η Ταϋλάνδη και πολλοί ακόμη άλλοι έχουν ήδη εδραιώσει την παρουσία τους και έχουν συνάψει σταθερές συνεργασίες με τζίρους που καταγράφονται ανοδικοί – ακόμα και εκθετικοί όπως αναφέρουν διοργανωτές MICE στηνΠολωνία.

Η Ελλάδα ως προορισμός MICE δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε στους πρώτους 20 προορισμούς – ενώ ο κλάδος παρουσιάζει ταχύτατη εξέλιξη, σε απόλυτη δηλαδή αρμονία και ως συνέπεια της σταθερής και ανερχόμενης οικονομίας της χώρας.

Το κενό αυτό στοχεύει να καλύψει η North Events με την διοργάνωση του 1ου Ελληνο-Πολωνικού MICE Forum και πρόγραμμα B2B συναντήσεων στην πρωτεύουσα της χώρας την Βαρσοβία, με πολύ θετικά μηνύματα από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής του.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα φορέων της Ελλάδας, και του περιοδικού MICE Magazine της Πολωνίας.

Στοιχεία Πολωνών MICE Organizers 2016* Έκδοση “Think Incentive”:

Δαπάνη ανά Πολωνό MICE επισκέπτη, ανά ταξίδι, για κοντινούς προορισμούς:

· 4,000 PLN – 7,000 PLN

Δαπάνη ανά Πολωνό MICE επισκέπτη, ανά ταξίδι, για μακρινούς προορισμούς:

· 8,000 PLN – 15,000 PLN

Δαπάνη ανά Πολωνό MICE επισκέπτη, ανά ταξίδι, για εξωτικούς προορισμούς:

· > 15,000 PLN

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.