Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

240 τουριστικοί πράκτορες και συνεργάτες της ΤΕΖ TOUR φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο.

240	τουριστικοί πράκτορες και συνεργάτες της ΤΕΖ TOUR φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο.

Φιλοξενούμενοι της TEZ TOUR Ελλάδος από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το βράδυ βρέθηκαν 240 τουριστικοί πράκτορες και συνεργάτες της εταιρείας στο νησί των ιπποτών και διέμειναν στο ξενοδοχείο «Aldemar – Amιlia Mare».

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μέσα από την οποία δόθηκε η δυνατότητα στους Τουριστικούς Πράκτορες και στους συνεργάτες της ΤΕΖ ΤOUR να επισκεφθούν διάφορα μέρη στο νησί της Ρόδου, ενώ στην Μεσαιωνική Πόλη έλαβαν μέρος σε μία «Ιπποτική περιπέτεια» αναζήτησης στον χώρο και στον χρόνο ανακαλύπτοντας έτσι την ιστορία και του Θρύλους της πόλης. Ακολούθησαν κι άλλα events μέσα στο ξενοδοχείο όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Καθ’ όλη την διάρκεια της φιλοξενίας γεύτηκαν εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας, απόλαυσαν τον καλό καιρό και την ζεστασιά του προσωπικού kai φιλοξενία της Aldemar Resorts.

Παρά το γεγονός ότι η Ρόδος έχει μείωση στις αφίξεις από την Ρωσική αγορά η εταιρεία ΤΕΖ ΤOUR, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στρατηγική της επιλογή για το νησί της Ρόδου, παρουσίασε αύξηση στις αφίξεις της. Παράλληλα με αυτή την δραστηριότητα τοποθετεί την Ρόδο στο κέντρο της Ρωσικής τουριστική αγοράς για δεύτερη φορά, μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες (μετά την διοργάνωση του επιτυχημένου φόρουμ στην αρχή της τουριστικής περιόδου πάλι στον νησί των Ιπποτών) αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το νησί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι φέτος συμπληρώνει 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας έχοντας συμβάλει τα μέγιστα τον εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα από τις ανατολικές χώρες και την Ρωσία όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΤΕΖ ΤOUR Ελλάδος κ. Δημήτρης Χαριτίδης.

Να σημειωθεί ότι οι 240 προσκεκλημένοι της ΤΕΖ ΤOUR πέταξαν από και προς την Ρόδο με ένα αεροσκάφος τύπου ΑIRBUS Α330, ιδιοκτησίας της αεροπορικής εταιρίας «Ι Fly», που είναι μέλος της ίδιας επιχειρηματικής οικογένειας με την ΤΕΖ ΤOUR. Αναχωρώντας από το αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ τους επιφυλάχτηκε ακόμη μια έκπληξη με ένα καλοστημένο αποχαιρετισμό με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Εκεί ανανέωσαν και το επόμενο τους ραντεβού μεταφέροντας τις αποσκευές τους τα καλύτερα μηνύματα για την Ελληνική φιλοξενίας και την τουριστική αγορά μας για τους ταξιδιώτες της επόμενης σαιζόν.

Η TEZ Tour Ελλάδος θερμά ευχαριστεί την Aldemar Resorts για την φιλοξενία, το αεροδρόμιο Διαγόρας και τον κ. Σκιαδά της FRAPORT, αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου για την συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του ταξιδιού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.