Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Απατημένη σύζυγος… εκτροχιάζει πτήση της Qatar

Απατημένη σύζυγος… εκτροχιάζει πτήση της Qatar

Πτήση από τη Ντόχα που κατευθυνόταν προς το Μπαλί αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία την Κυριακή εξαιτίας της οργισμένης αντίδρασης μιας επιβάτη όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, που βρισκόταν επίσης στην πτήση, την απατά έπειτα από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο.

Η Ιρανή γυναίκα, η οποία πετούσε μαζί με το σύζυγό της και το παιδί τους με πτήση της Qatar Airways, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ξεκλείδωσε το κινητό τηλέφωνο του συζύγου της ενώ εκείνος κοιμόταν τοποθετώντας το δάχτυλό του επάνω στο σημείο αναγνώρισης αποτυπωμάτων της συσκευής, και εντόπισε αποδείξεις ότι την απατά.

Ο πανικός που προκλήθηκε εν ώρα πτήσης από την οργισμένη αντίδραση της συζύγου, ανάγκασε την εκτροπή της πτήσης για αναγκαστική προσγείωση.

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται με το σύζυγό της και αντέδρασε άσχημα όταν το προσωπικό καμπίνας προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε, και ο πιλότος πήρε την απόφαση να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Chennai της Ινδίας. Η τριμελής οικογένεια αποβιβάστηκε στο αεροδρόμιο και το αεροσκάφος συνέχισε το ταξίδι του προς το Μπαλί.

Η οικογένεια σύντομα κατάφερε να ταξιδέψει με πτήση στη Κουάλα Λουμπούρ από όπου επέστρεψε στη Ντόχα, καθώς δεν προέκυψε ζήτημα ασφαλείας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.