Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Πλήρης Επιβεβαίωση του Holidaynews στο πρόσφατο δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών. ( Δείτε εδώ)

Ο “φάκελος” με τα στοιχεία της διοίκησης του Ιωάννη Μπρά βρίσκεται πλέον εδώ και λίγες ώρες στα χέρια της δικαιοσύνης που λίγες μέρες νωρίτερα είχε διατάξει την συγκέντρωση αυτών των στοιχείων και την κατάθεση τους στους αρμόδιους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση που αφορά τον πρώην Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ Ιωάννη Μπρά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ και το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο Ιωάννης Μπρας θα ελεγχθεί για το διαχειριστικό κομμάτι των ημερών της διοίκησης του στον Οργανισμό.
Το holidaynews.gr  παρακολουθεί στενά την πολύκροτη αυτή υπόθεση που μάλιστα συζητείται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκλειστική δημοσίευση μας,σε πολύ υψηλά κλιμάκια του χώρου, αλλά ακόμη και σε κορυφαία πολιτικά γραφεία και κυρίως της ΝΔ της οποίας ο κύριος Μπράς πρόσφατα έγινε μέλος της μετά την πέρασμα του από το ΠΑΣΟΚ   (άλλωστε στις εργασίες του προσυνεδρίου του κόμματος που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο Candia Maris την Τετάρτη 8/11/17  o ίδιος εθεάθη να παρακολουθεί τις εργασίες…)
Έτσι τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε και  νέα στοιχεία που αφορούν το περιεχόμενο του φακέλου που κατατέθηκε από την σημερινή Διοίκηση του Οργανισμού στα χέρια της δικαιοσύνης.
Πρόκειται για μια πραγματικά πολύκροτη υπόθεση που είχαν αναδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τόσο μέλη της Διοίκησης όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού μέσα από δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον τοπικό κυρίως τύπο της Κρήτης κι ενώ ο ίδιος εκείνη την περίοδο αναλάμβανε θέσεις  συμβούλου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίπλα στον  Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου για τα υδατοδρόμια, αλλά και σύμβουλος κρουαζιέρας στην Ανατολική Κρήτη στα Λιμάνια Αγίου Νικολάου και Σητείας με απ ευθείας ανάθεση έργου.

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.