Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές
Υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία όλου του νομού

 

Μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων ετών αναμένεται να είναι αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τον τουριστικό κλάδο του Νομού Ιωαννίνων. Σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, οι κρατήσεις τόσο στην πόλη όσο και σε όλους τους ορεινούς κι αγαπημένους προορισμούς, αγγίζουν το 90% πριν καλά καλά τελειώσει ο Νοέμβριος.

Μάλιστα όπως σημειώνουν επαγγελματίες του κλάδου οι κρατήσεις είχαν ξεκινήσει από νωρίς το φθινόπωρο και βαίνουν αυξανόμενες. Κοινή εκτίμηση είναι ότι τις ημέρες των εορτών στο Νομό δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα!

Σημειώνεται ότι τόσο η πόλη των Ιωαννίνων όσο και τα ορεινά, όπως το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, η Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα, κατατάσσονται τα τελευταία χρόνια στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις ημέρες των εορτών.
Τα ξενοδοχεία της πόλης είναι υπερπλήρη το επόμενο τετραήμερο, καθώς διεξάγεται το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Μάλιστα αρκετοί αυτοδιοικητικοί δεν κατάφεραν να βρουν δωμάτιο στα Γιάννινα με αποτέλεσμα να κατευθύνονται στην Άρτα ή σε άλλες γειτονικές περιοχές.

Μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων οι πληρότητες παραμένουν σε υψηλά επίπεδα λόγω των σχολικών εκδρομών. Είναι ένας τομέας όπου παρουσίαζε έλλειμμα τα τελευταία χρόνια όμως τα Γιάννινα έχουν μπει για τα καλά στις επιλογές των μαθητών, τόσο από την Αθήνα όσο και από την Βόρεια Ελλάδα.

 

Πηγή: epiruspost.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.