Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εκανε σχεδόν 1 μήνα διακοπές στη Σύρο, χωρίς να πληρώνει -Έφευγε… νύχτα από τα ξενοδοχεία

Εκανε σχεδόν 1 μήνα διακοπές στη Σύρο, χωρίς να πληρώνει -Έφευγε… νύχτα από τα ξενοδοχεία

Ενας άνδρας κατάφερε να κάνει διακοπές για περίπου ένα μήνα στη Σύρο, βάζοντας «φέσι» σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σύμφωνα με καταγγελίες, έκανε κρατήσεις σε δωμάτια και έφευγε από αυτά… βράδυ, χωρίς να πληρώσει. Τελικά τον «έπιασε» ένας επιχειρηματίας που έχει ξενώνα στην Ερμούπολη.

Οταν ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι ο άνδρας έφυγε από το δωμάτιο έπειτα από έξι διανυκτερεύσεις, άρχιζε να τον αναζητεί και τον βρήκε σε καφετέρια της Ερμούπολης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24, ο άνδρας αρνήθηκε να καταβάλει τα οφειλόμενα, υποστηρίζοντας ότι έχασε όλα του τα χρήματα στον τζόγο. Τελικά, ο επιχειρηματίας κάλεσε την αστυνομία και παρότι ο άνδρας δεσμεύθηκε να καταβάλει τα οφειλόμενα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, τελικά έφυγε από το νησί, απειλώντας και βρίζοντας μάλιστα τον επιχειρηματία μέσω τηλεφώνου.

Ο τελευταίος θα κινηθεί νομικά, καταθέτοντας μήνυση.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.