Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η EasyJet αλλάζει τα όρια βάρους των χειραποσκευών

Η EasyJet αλλάζει τα όρια βάρους των χειραποσκευών

Η EasyJet αλλάζει τα επιτρεπόμενα όρια στο βάρος των χειραποσκευών και το standard βάρος της χειραποσκευής αυξάνεται από 20kgs σε 23kgs.

Επίσης, με κόστος £8.99 οι επιβάτες θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μια αποσκευή έως 15kgs.

Οι αλλαγές σχετικά με τις αποσκευές είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο με τις τιμές να ανέρχονται σε £13.99 για αποσκευή βάρους 23kgs.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με οικογένεια ή φίλους στην ίδια πτήση με την ίδια κράτηση θα εξακολουθούν αν έχουν το δικαίωμα συμψηφισμού του συνολικού βάρους των αποσκευών τους.

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη «αγοράσει» αποσκευή 20 κιλών για μελλοντικές πτήσεις θα τη διατηρήσουν και θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν βάρος στις τσάντες τους έως και 32 κιλά σύμφωνα με την προηγούμενη πολιτική της αεροπορικής εταιρείας.

Η νέα πολιτική σχετικά με το βάρος των αποσκευών ισχύει μόνο σε νέες κρατήσεις.

Ο Andrew Middleton, διευθυντής της EasyJet, δήλωσε: «Κατά το τελευταίο έτος σχεδόν οι μισές τσάντες των επιβατών μας περιείχαν 15 κιλά ή λιγότερα, ενώ υπήρχαν και εκατομμύρια πελάτες που χρειάζονταν περισσότερο βάρος από το επιτρεπόμενο των 20 κιλών. Οι αλλαγές αυτές ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε επιλογές πολύ καλής ποιότητας για όλους ανεξάρτητα από τον τύπο ταξιδιού ή τη διάρκεια.»

Πηγή:money-tourism.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.