Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ρόδος: Αεροσκάφος χτύπησε σκυλιά την ώρα της απογείωσης!

Ρόδος: Αεροσκάφος χτύπησε σκυλιά την ώρα της απογείωσης!

Ο κυβερνήτης επέστρεψε και προσγείωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Αεροσκάφος της Ryanair το οποίο επιχειρούσε απογείωση λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής, απο το αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου με προορισμό την Αθήνα, χτύπησε αγέλη σκυλιών, τα οποία έκοβαν βόλτες στον διάδρομο απογείωσης!

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η σύγκρουση έγινε αμέσως αντιληπτή απο τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος αντιδρώντας ψύχραιμα, απογείωσε κανονικά το αεροσκάφος και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο ίδιος, τηρώντας τους κανονισμούς, ζήτησε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να απογειωθεί εκ νέου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγα λεπτά αργότερα στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ενώ το πλήρωμα και ο ίδιος ο κυβερνήτης ενημέρωσαν τους επιβάτες για το τι είχε συμβεί.

Αρμόδιοι τεχνικοί διενήργησαν τον απαραίτητο έλεγχο, διαπίστωσαν οτι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και έδωσαν το “πράσινο” φως για να πραγματοποιηθεί η πτήση περίπου μισή ώρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν είναι η πρώτη φορά που στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Ρόδου κυκλοφορούν αδέσποτα ζώα. Σχετικές αναφορές έχουν γίνει απο επιβάτες, αλλά και απο τον σύλλογο εργαζομένων του αεροδρομίου παλαιότερα, αναφέρει το δημοσίευμα.

rodiaki.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.