Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στην Ελλάδα η 8η Διεθνής Συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού

Στην Ελλάδα η   8η Διεθνής Συνάντηση  του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού

Στην Ελλάδα η   8η Διεθνής Συνάντηση  του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού – Συγχαρητήρια επιστολή του ΠΟΤ  στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Νέα μεγάλη  επιτυχία για την χώρα μας στην  ισχυροποίηση του διεθνούς της ρόλου στον τουρισμό, συνιστά η απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που επέλεξε την Ελλάδα για να διοργανώσει   την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού. Την ελληνική υποψηφιότητα είχε υποστηρίξει  η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Με επιστολή του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος του Δρόμου του Μεταξιού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Zhu Shanzhong συνεχάρη την Υπουργό για την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 9-12 Οκτωβρίου του 2018.

«Θεωρούμε την Ελλάδα έναν εξαιρετικό συνεργάτη και η συμβολή σας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και από το Πρόγραμμα για το Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού» αναφέρεται στην επιστολή.

Τονίζει την   άνευ προηγουμένου υποστήριξη της Υπουργού Τουρισμού, που συνέβαλε  η Ελλάδα να  καταστεί ένας από τους  πιο γνωστούς προορισμούς του Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού.

Σημειώνει ότι το   πρόγραμμα για το Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού συνάδει με την εθνική τουριστική πολιτική που υλοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού για να καταστεί η Ελλάδα  παγκόσμιος προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Στην επιστολή επίσης αναφέρεται  ότι η συνδιοργάνωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Υπουργείου Τουρισμού και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης  στην Αλεξανδρούπολη της 1ης Διεθνούς Ημερίδας για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού  τον περασμένο Απρίλιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.