Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το Παρίσι απέκτησε το πρώτο του «γυμνό εστιατόριο» -Οι πελάτες αφήνουν τα ρούχα στην είσοδο

Το Παρίσι απέκτησε το πρώτο του «γυμνό εστιατόριο» -Οι πελάτες αφήνουν τα ρούχα στην είσοδο

Σε αυτό το εστιατόριο δεν απαιτείται επίσημο ένδυμα. Αντιθέτως, προϋπόθεση για να δειπνήσει κανείς είναι να αφήσει τα ρούχα του στην είσοδο.

Μετά από τις πλαζ και τις πισίνες γυμνιστών στη Γαλλία, τώρα το Παρίσι απέκτησε το πρώτο του «γυμνό εστιατόριο», όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις δημιουργίες του σεφ όπως τους… γέννησε η μαμά τους.

Το O’ Naturel άνοιξε αυτή την εβδομάδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 πελάτες, ενώ τα πιάτα του κοστίζουν από 30 ευρώ, σύμφωνα με την Daily Mail. Στη είσοδο, τους ζητούν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους και να τα αφήσουν στην γκαρνταρόμπα του εστιατορίου.

Πάντως οι πελάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αδιάκριτα βλέμματα, καθώς όσοι περνούν έξω από το O’ Naturel δεν μπορούν να τους δουν.

Το Παρίσι δεν είναι η μόνη πόλη που έχει εστιατόριο γυμνιστών. Ενα τέτοιο άνοιξε στο Λονδίνο πέρυσι, ενώ στο Innato στην Τενερίφη το «αφροδισιακό μενού» σερβίρεται στο γυμνό κορμί των σερβιτόρων.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.