Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το πιο περίεργο σπίτι που μισθώθηκε στα Χανιά μέσω Airbnb [εικόνες]

Το πιο περίεργο σπίτι που μισθώθηκε στα Χανιά μέσω Airbnb  [εικόνες]

Το φαινόμενο Airbnb έχει «χτυπήσει» ολόκληρη τη χώρα, με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί τα σπίτια για αστική μίσθωση! 

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, πατρικά σπίτια που παρέμεναν κλειστά, εξοχικά, αλλά και διαμερίσματα που αποτελούν κύρια κατοικία για μια οικογένεια «σενιαρίστηκαν» και καταχωρήθηκαν στην πλατφόρμα έναντι το λιγότερο για 20 ευρώ την ημέρα.

Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν οποιονδήποτε χώρο διέθεταν προκειμένου να ενισχύσουν τα εισοδήματά τους, φιλοξενώντας τουρίστες που ήθελαν να συνδυάσουν την οικονομική διαμονή με τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Ένας Χανιώτης όμως, αποδείχτηκε πιο ευρηματικός από τους άλλους καθώς ούτε χρειάστηκε να ξεσπιτωθεί, ούτε να επισκευάσει κανένα σπίτι αλλά κατάφερε να μισθώσει ένα μικρό χώρο, στην πίσω αυλή του σπιτιού του, κοντά στο Σόδυ, έναντι 25 ευρώ την ημέρα.

Ένα τροχόσπιτο, για δύο μήνες, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κατάφερε να “σαρώσει” όλα καταλύματα που μισθώνονται με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή και να έχει πληρότητα 100%.

Το τροχόσπιτο μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου βρισκόταν στην πλατφόρμα και στη συνέχεια αφαιρέθηκε.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.