Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

1η Εκθεση Ρουμανιας GRECIA PANORAMA

1η Εκθεση Ρουμανιας GRECIA PANORAMA

Η GRECIA PANORAMA στην Ρουμανία!

Με μία μεγάλη παρουσίαση για την Ελλάδα, για τον τουρισμό, την γαστρονομία & τα προϊόντα της

Σημαντικές Συμμετοχές από τα μεγαλύτερα γραφεία τουρισμού και εκπροσώπους ελληνικών εξαγωγικών προϊόντων

Η 1η έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία GRECIA PANORAMA από την North Events έχει ανακοινωθεί για το Βουκουρέστι, για τις 20-21 Ιανουαρίου 2018, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο ParkLake. Το PakLake αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας και μετρά περισσότερους από 45.000 επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα.

Στις σημαντικότερες συμμετοχές αναφέρουμε τους tour operators PARALELA45, EUROLINES – TUI, EXIMTUR, MELI TOURS, κ.α. ενώ από τον κλάδο των προϊόντων σημειώνουμε OLYMPOS, TERRA CRETA, ALEXANDRIAN BRANDY κ.α. Στις αλυσίδες ξενοδοχείων τα G HOTELS έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ αναμένονται εξίσου σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου.

Επιπλέον στην έκθεση θα συμμετέχουν δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί, περιφέρειες και δήμοι, που θέλουν να απευθυνθούν στο ολοένα και αυξανόμενο ρεύμα επισκεπτών από την Ρουμανία, ενισχύοντας έτσι την παρουσία τους και δημιουργώντας στενότερες σχέσεις με το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες.

Πλούσιες εκδηλώσεις και event συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις, χορευτικά, διαγωνισμοί και μεγάλα δώρα για το κοινό. Η υποστήριξη του ParkLake σε επίπεδο διαφήμισης όσο και παράλληλων εκδηλώσεων είναι σημαντική καθότι η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, αλλά και για την γαστρονομία και τοπική κουζίνα της, κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους.

Αλματώδης Αύξηση Τουρισμού από Ρουμανία!

Οι αφίξεις Ρουμάνων τουριστών στην Ελλάδα σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το 2016 έφθασαν τους 1.026.000 επισκέπτες! Η αύξηση που σημειώνεται είναι της τάξεως του 99,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, 2015, όπου τα στοιχεία αναφέρουν 540.289 επισκέπτες. Βάσει εκτιμήσεων του επιχειρηματικού κλάδου και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας ΑΝΑΤ, η Ελλάδα απετέλεσε και πάλι τον πρώτο τουριστικό προορισμό των Ρουμάνων.

Μέση διάρκεια παραμονής στην Ελλάδα το 2016 είναι 6,7 ημέρες, έναντι 7,6 το 2015, ενώ η μέση δαπάνη υπολογίζεται σε 381,3 ευρώ ανά ταξίδι.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.