Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

EOT και AEGEAN AIRLINES στο 1ο Ελληνο-Πολωνικό MICE Forum

EOT και AEGEAN AIRLINES στο 1ο Ελληνο-Πολωνικό MICE Forum

Στο πλαίσιο της 3ης αποκλειστικής έκθεσης για την Ελλάδα, GRECKA PANORAMA, που πραγματοποιείται στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στην Βαρσοβία, η North Events διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πολωνία το 1ο Ελληνο-Πολωνικό MICE Forum & B2B Sessions.

 

Την στήριξη του 1ου MICE Forum και επιχειρηματικών συναντήσεων στην Πολωνία έχουν αναλάβει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (υπό την αιγίδα) και η Aegean Airlines ως Μέγας Χορηγός όλης της διοργάνωσης.

 

Οι εργασίες του MICE Forum και των B2B Meetings θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό ξενοδοχείο Hotel Bellotto την 1η Δεκεμβρίου 2017, και όπου ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου – από Πολωνικής και Ελληνικής πλευράς αντίστοιχα.
Η Ελλάδα αν και πρώτη σταθερά στις προτιμήσεις των Πολωνών τουριστών αναψυχής, στον κλάδο των MICE παραμένει στις χαμηλότερες θέσεις. Το 1ο Ελληνο-Πολωνικό MICE Forum έχει στόχο την ανάδειξη της χώρας μας και ως κορυφαίου συνεδριακού προορισμού – με την αρωγή και επίσημη υποστήριξη του κορυφαίου περιοδικού MICE Magazine της Πολωνίας – ένα από τα σημαντικότερα κανάλια επικοινωνίας και διαμορφωτής γνώμης στην Πολωνική τουριστική αγορά. Ειδικότερα σημειώνεται ότι ο ΕΟΤ, η Thessaloniki Convention Bureau και η City of Athens Convention & Visitors Bureau θα μετέχουν στο Forum με παρουσιάσεις για την δυναμική του Ελληνικού συνεδριακού κλάδου και τις προοπτικές εξέλιξης.


Η διοργάνωση έχει την στήριξη όλων των φορέων σχετικών με τον κλάδο της Ελλάδας, – όπως της FedHATTA, της Thessaloniki Conventions Bureau, όπως επίσης και του περιοδικού MICE Magazine της Πολωνίας, ενώ χορηγοί αποτελούν οι Synedrio / The Congress + Event Magazine and Guide, Synedrio.gr, MICE.gr.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.