Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H Airbnb επιδιώκει «άνοιγμα» σε ταξιδιώτες με κινητικά προβλήματα

H Airbnb επιδιώκει «άνοιγμα» σε ταξιδιώτες με κινητικά προβλήματα

Tη βρετανική εταιρία Accomable η οποία βοηθά άτομα με αναπηρίες να εντοπίζουν προβάσιμους προορισμούς για διαμονή στις διακοπές, εξαγόρασε η Airbnb.

Η Accomable ιδρύθηκε το 2015 από δυο φίλους, τους Srin Madipalli και Martyn Sibley, οι οποίοι υποφέρουν από ατροφία μυών της σπονδυλικής στήλης, αφού συνειδητοποίησαν ότι ήταν δύσκολο να εντοπίσουν κατάλληλο κατάλυμα στα ταξίδια τους.

Τους επόμενους μήνες, οι εγγραφές καταλυμάτων της Accomable θα ενσωματωθούν στην Airbnb, προκειμένου να διευρυνθεί το κοινό της μεγαλύτερης πλατφόρμας στην οικονομία διαμοιρασμού στα ταξίδια.

Η Airbnb έχει δηλώσει ότι ήδη εργάζεται στην κατεύθυνση της ικανοποίησης αναγκών των ταξιδιωτών με κινητικά προβλήματα. Τα νέα εργαλεία θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να πληροφορούν τους επισκέπτες για το αν το σπίτι που ενοικιάζουν μέσω της Airbnb διαθέτει ευκολίες για τα άτομα αυτά.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.