Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Infographic: Τα αεροδρόμια με τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο

Infographic: Τα αεροδρόμια με τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο

Είναι ένας ξεχωριστός κόσμος όπου κάθε ταξιδιώτης διέρχεται για να φτάσει στον προορισμό του. Αεροδρόμια. Υπάρχει πάντα συζήτηση για το ποιο είναι το «καλύτερο». Όμως, αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πιο πολυσύχναστο, μπορείτε απλά να δείτε μερικούς αριθμούς.

Η BuiltVisible δημιούργησε ένα ενδιαφέρον γράφημα με βάση τα στοιχεία της Lastminute.com, που κατατάσσει τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο με τον αριθμό των απογειώσεων και προσγειώσεων ανά ώρα, καθώς και τον αριθμό των επιβατών που κάθε αεροδρόμιο μεταφέρει στον ανάλογο χρόνο.

Στην κορυφή θα βρείτε το αεροδρόμιο της Ατλάντα, ακολουθούμενο από εκείνα του Σικάγο και του Λος Άντζελες

Αξίζει να σημειωθεί πως, ενώ ορισμένα αεροδρόμια έχουν σχετικά χαμηλά ποσοστά πτήσεων, εξακολουθούν να μπορούν να μεταφέρουν περίπου τον ίδιο αριθμό επιβατών με τα αεροδρόμια με υψηλότερα ποσοστά πτήσεων – κάτι που οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα μεγαλύτερα αεροπλάνα με υψηλότερα φορτία τα χρησιμοποιούν. Τι δείχνει ο χάρτης των αφίξεων και αναχωρήσεων; Το παρακάτω γράφημα έχει τις απαντήσεις.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.